Strøtanker!

Selvom verden på mange måder er gået i stå, så går den jo alligevel videre – og samfundet lukker efterhånden mere og mere op! Selv passer jeg min træning som jeg plejer, blot uden løbsplanlægningen på programmet. Det er lidt specielt… Jeg har på ingen måde haft en personlig krise over de manglende løb, og det har jeg heller ikke nu. Jeg har hele tiden troet på, at der nok skal komme gang i hjulene igen efter sommeren og lige nu lader det til, at UCI tror på et efterår med cykelløb… Lad os håbe det bedste, så vi kan få gang i cykelsporten igen!

For mig personligt betyder den netop offentligjorde kalender dog intet, da størstedelen af fokus ligger på World Touren som jeg ikke er en del af. Indtil videre har jeg intet hørt om de løb som er tilgængelige for mig. Men jeg er sikker på, at tiden giver mig svaret på et tidspunkt.

Indtil da, så træner jeg lystigt videre og nyder livet så godt jeg kan! Jeg er egentlig mere interesseret i at høre om der kommer en banesæson til vinter – Jeg ved at der ligger 2 gange EM ret tæt på hinanden – men får vi også en World Cup? Og hvad med seksdagesløbene?

På banelandsholdet er der af gode grunde også ret stille, men i denne uge har vi fået lov til at anvende banen til lidt træning og test. Det var helt mærkeligt at sætte sig op på banecyklen igen, men jeg kom hurtigt ind i det! Jeg fortsætter dog primært med at træne på landevejen…

Det som pt. ærgrer mig mest er dagens nyhed om de “udskudte/aflyste” danske mesterskaber i landevejs cykling. Men det aflyste OL, så har DM været min gulerod for sæsonen 2020 – og nu ligner det, at også det hænger i en tynd tråd, eftersom DCU søger en ny arrangør af løbet. Jeg håber virkelig at det lykkes at finde en løsning. Det ville sgu’ være ærgerligt for “cykeldanmark” hvis ikke vi kan kåre nogle danske metre anno 2020!

Jeg krydser fingre 🙂

/Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *