Regn og retro

Det er lidt typisk. I de 14 dage jeg har ligget stille pga. min ryg, der har vejret forgyldt os med sommerlignende tilstande. Og når jeg så kan cykle igen, så stormer og regner det… Heldigvis så ligner det, at det gode vejr er tilbage igen fra i morgen! Selvom det ikke bliver 20 grader 🙂

I dag kørte jeg tidligt ud for at undgå regn. DMI viste, at regnen skulle komme ved 12-13 tiden, og jeg regnede ud, at jeg godt kunne nå til de sjællandske alper og lege lidt – men DMI og vejrguderne var ikke helt enige i det. Da jeg stod ved Munkholmbroen lige før Holbæk var himlen sortere end sort og jeg kunne godt regne ud, at det ville blive en meget våd omgang. Jeg kørte dog videre, omend af en lidt anden rute end tiltænkt. Og regnen kom, og fulgte mig hjem de sidste 150 minutter af dagens træning.

Dagens rute

Jeg studsede lidt over, hvor alle de glade STRAVA ryttere var henne idag. I sidste weekend var landevejen overbefolket, men idag? I dag så jeg kun et par ryttere fra Holbæk cykelklub 😀
(forståeligt nok)

Elsker de gule marker ❤️

Hvis man er klædt ordentligt på, så generer regn mig egentlig ikke. Det er først hvis man punktere og skal stå stille at det kan blive en kold omgang. Eller hvis der virkelig blæser nogle kolde vinde… Jeg var heldig med begge dele i dag. Det var først til sidst at jeg begyndte at fryse, da Kronprins Frederiks Bro gik op lige foran snuden på mig, 5 km før jeg var hjemme. Der blev det sgu’ koldt… Og det tog mig meget lang tid at få varmen tilbage i kroppen. Jeg lå lige så lang som jeg er på sofaen i to timer og drak varm kakao, godt pakket ind i min dejlige dyne.

I morgen er det på’en igen. Dér tror jeg på solskin!

Og nu til noget helt andet. Som en hyldest til Eddy Merckx og “de gode gamle dage”, så lavede jeg sidste år, sammen med Martin Paldan, en billedeserie mig mig iklædt fuld Squadra Molteni udrustning. Det blev en ret stor succes.

Som bonusinfo kan jeg fortælle, at Gribstermag som udkommer i næste uge, har udarbejdet en artikel ud fra billederne. Jeg glæder mig selv lidt til at se det og håber det kan skabe fornøjelse for andre 🙂

Igår var jeg og Martin endnu engang ude og “lege” med vintage udrustninger. Denne gang har jeg iklædt mig lidt flere forskellige kits og vi prøver samtidigt at kopiere lidt gamle rytter billeder. Jeg kan nævne Bianchi pigen og Coppi hemself… Jeg har ikke selv set resultatet, men venter spændt på at fotomesteren redigerer billederne færdigt. Foreløbigt har jeg kun modtaget nedestående billeder taget med en smartphone. Allerede dér synes jeg det ser godt ud 🙂

Tjek lige den Colnago ud 😍

Uanset resultatet, så er det mega sjovt at lege med gamle cykler og kits. Jeg er kommet i kontakt med en storsamler, som leverer rub og stub til fotografering, og bare dét at se hans cykelsamling er en oplevelse. Og det er kun på sin plads, at alt hans grej bliver vist frem!! Der er nok at gå igang med…

/Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *