Jeg er på cyklen igen

Der sker jo ikke så mange ting for tiden – men det som sker i min verden er, at jeg er på cyklen igen. Det er ikke særligt kønt med en frempind som ligner en flagstang, men det er jo i princippet lige meget. Jeg cykler og jeg kan køre flere timer i streg uden at ligne et bøjet søm bagefter.

Jeg har lyst til at køre Danmark rundt, men indtil videre trækker jeg lige i håndbremsen og prøver at være fornuftig. For 10 minutter siden læste jeg at DM er udsat på ubestemt tid og ja… Jeg ved ikke med Jer, men jeg tror altså at cykelsæsonen 2020 er aflyst for alle. Men det må tiden vise… For mig betyder det blot, at jeg ikke skal stresse så meget over min nuværende situation. Jeg har tid nok til at “hele” og komme igen.

Mit samarbejde med Waoo er i øvrigt i fuld gang og forleden udgav de episode 2. Serien udkommer et par gange om ugen, så hvis I ikke vil misse det, så klik ind og følg Waoo på enten Facebook eller Instagram. Linkene her fører jeg direkte derhen 🙂

Der bør være lidt for enhver smag 🙂

På genhør!
Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *