Lidt om dagene der går…

Jeg har startet et samarbejde med Waoo, som følger mig i hverdagen mod mine mål. Se den første video her og på min Youtube kanal. Man kan selvfølgelig også finde dem på Waoos egne kanaler på Instagram og Facebook.

Er stolt over, at Waoo synes jeg er “interessant nok” til at jeg kan vise lidt af min verden frem “back-stage”, og måske ovenikøbet inspirere andre mennesker indenfor cykling – både de “erfarne rotter” og de helt nye i sporten. Det gør mig glad 🙂

Ellers går dagene. Jeg har, som så mange andre har haft det, utroligt meget tid til overs. Normalt ville jeg fare lande og riger rundt ifb. med cykling, men nu er jeg hjemme i egen seng hver eneste dag i ugen. Jeg er gået i gang med at anlægge min have – og har erhvervet mig nogle have møbler, så jeg for alvor kan sidde og nyde solen dagen lang. Min baghave er marker og skov – og jeg elsker at blive vækket af lydende fra gæs om morgenen… Det er sgu’ lidt hyggeligt.. Derudover har jeg fået mig et jordbær bed, og næste projekt bliver et rabarber bed.

Mit morgenspot

Og ja, så er jeg gået surdejsamok og bager hver eneste dag, for at finde den helt rigtige metode! Så hvis der er nogen som skal ud og cykle langt, så er der boller med smør og honning i Vinge. Og kaffe…

Hjemmebagt

Som I måske kan høre – der er meget tid 🙂

Jeg har desværre endnu engang fået problemer med min ryg. Det er ikke nær så alvorligt som min diskusprolaps sidste år, men det er helt klart relateret til den. Og det gør mig sgu’ lidt bekymret og en smule ked ad det. Én ting er, at min ryg gerne skal holde resten af mit liv. Noget andet er, at jeg er lidt træt af, at den hele tiden giver mig problemer. Jeg var jo lige kommet rigtig ovenpå igen…

Men der er ingen grund til at male fanden på væggen. Jeg arbejder på at komme hurtigt og fornuftigt igang igen.

Et billede fra i vinters hvor Spanien stadig var åbent

Lige nu er jeg mest ærgerlig over, at jeg ikke kan træne langt i det fantastiske vejr. Jeg var ellers på vej ind i en “randonneur” periode, hvor jeg kunne cykle til månen og retur igen med god smæk på. Men det må vente lidt. Og hvad angår den tabte form, så skal jeg nok finde den igen. Jeg er efterhånden vant til det!

Beviset på at jeg passer min rygtræning

Men jeg må erkende at jeg bliver meget misundelig, når jeg ser alle de mange cykelryttere på landevejene. At dømme ud fra mit STRAVA feed, så har Danmarks cykelbefolkning aldrig været i så god form som nu. Jeg bemærker den ene usædvanligt lange tur efter den anden, blandet med en masse mindre og hurtige ture.

Det er fedt at se – men jeg vil også!! (føler mig som en lille pige der tramper i gulvet af arrigskab)

Det vigtigste er, at jeg lærer af det. Jeg kan ikke konkret sige hvorfor jeg har fået et tilbagefald, men jeg har måske nogle tanker om det. Det skal ikke ske igen. Det MÅ ikke ske igen. Heldigvis er jeg i gode hænder!

Jeg glæder mig over at samfundet så småt begynder at åbne igen. Jeg tør ikke håbe på at resten af verdenen åbner sig denne sommer – til gengæld kan jeg kigge tilbage på de mange minder jeg har fra verden rundt.

Jeg kommenterede ved Tour de France i juli sidste år – spekulerer på om der bliver en Tour at kommentere i år?
I sommeren 2019 trænede jeg i smukke Italien. Håber på et ‘comeback’ i 2020 eller nok snarere 2021 🙏

Ellers? Så forsøger jeg at møde hver eneste dag med et smil. Det tror jeg er sundt. 🙂

Hyg jer derude!
/Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *