The World of Vintagebikes

I dag blev en god dag. Længe har jeg flirtet med vintage cyklingen – først med min Eddy Merckx foto serie sidste år, hvor min ven Jacob lånte mig et fuldendt Molteni kit og sidenhen, som et flue på væggen i Velopress samfundet på nettet.

I Molteni kittet

Og i dag tog jeg et nyt stort skridt – jeg blev den lykkelige ejer af en vaskeægte Bianchi fra 80’erne. Dertil medførte et par gamle læder Castelli cykelsko, cap og en cykeltrøje fra Gewiss Ballan. Så fedt!!

Den klassiske celeste Bianchi farve

Meget snart, så går jeg og min foto-ven i gang med en ny vintage “serie”, og det her Bianchi kit ligger en lækker grobund for projektet. Men jeg satser stadig på at iføre mig lidt lånte fjer og udvide sortimentet. Jeg erkender at jeg har en fest og jeg hygger mig med det 🙂

Det er nemlig vigtigt at hygge sig… Og lige nu, der har jeg tiden til det eftersom alt er aflyst. Man har kun det skæg man selv laver, og jeg synes det er en fornøjelse at hylde de gode game dage. Der er altså stil på drengen og masser af sjæl når det handler om vintage cykling – hvis I spørger mig 🙂

Jeg glæder mig til at prøvekøre den! Den blir’ perfekt til mine caféture – og ligeledes en god pyntegenstand i lejligheden!

/Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *