Befinder mig i et flow…

Denne weekend har på alle måder været fantastisk på cyklen. I går var jeg inviteret med på en lang tur rundt om Isefjorden og i dag er vejret nærmest sommeragtigt. Derudover har jeg efter min træning i dag, ligget i læ hele eftermiddagen og plejet min “tan”, med selskab af en god bog… 🙂

Isefjorden rundt er en flot tur, ned igennem Herredet, over Munkholmbroen og op til Rørvig via Tuse næs og de små sommerlandske småveje omkring Nykøbing.

Jeg har i det hele taget været inde i en periode med flow og hvor intet har kunnet vælte mig. Gode ben, røde kinder og en ren og skær glæde ved at begive mig ud i foråret og på den danske landeveje. Jeg kunne cykle til månen og retur, hvis bare jeg kunne… Og formen har fuldt med.

Flasher mit landevejskit fra Team ILLI-Bikes…

Det kan godt være at der ikke er nogen cykelløb – sådan er det. Men her går det alligevel godt, omend jeg hellere havde set sæsonen havde været i fuld gang. Når det ikke kan være anderledes, så må man selv opfinde sine eventyr 🙂

Og det gør jeg!

God Påskesøndag
Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *