Røg hele sæsonen der?

Jeg kan ikke sige det nok – der er andet end cykelløb i verdenen og det er langt fra det vigtigste i den nuværende coronakrise. Men jeg må indrømme at jeg fik ondt i maven igår, da statsminister Mette Frederiksen proklamerede at store forsamlinger ikke er tilladt frem til slutningen september.

Set fra min vinkel, en cykelrytters vinkel, så ligner det en sommer uden væddeløb. Spørgsmålet er, om danske licensløb hører med under paraplyen “store forsamlinger”? Der er immervæk forskel på Roskildefestivalen og dét at stå i en grøftekant nede til Slagelses åbne løb (ikke et ondt om Slagelse!)… Og hvad med DM? Jeg fornemmer at det hænger i en tynd tråd…

Helt ærligt, så havde jeg efter udskydelsen af OL tunet mit fokus hen på DM til juni. Jeg tror ikke på en international sæson i år, men jeg har hele tiden håbet på at de “indre linjer” kunne åbnes op. Allermest fordi jeg tror, at vi alle har brug for noget at se frem til – uanset om man dyrker sport, skal på sommerferie eller vil have gang i forretningen igen.

Jeg ved ikke hvad der sker – det finder vi alle nok snart ud af, når beslutningen i går bliver uddybet. Ellers er der ikke andet for, end at rette fokus på de helt små ting i hverdagen – præcis som jeg gjorde i morges, da jeg havde en lille lokal hyggetur på programmet. Der er jo uanset hvad der sker omkring os, næsten altid en god grund til at smile 🙂

Følg mig på STRAVA Bare tryk her 🙂

Af naturlige årsager kørte jeg en lille tur i lokalområdet. Jeg var eventyrsIysten og havde én af de dage hvor jeg drejede ned af den slags veje, jeg normalt vil holde mig væk fra. Veje, som med stor sandsynlighed er blinde eller ender i noget grusværk. Og ganske rigtigt, så fik jeg ca. 5 kilometer på grus – men det gjorde ingenting. Jeg var heldig og undgik punkteringer. Til gengæld fik jeg set Fjorden fra en ny vinkel i det lækre vejr.

I morgen står den på rigtig træning igen – og bagefter har jeg lovet mig selv en påskefrokost med friskfanget fisk og hele moletjavsen. YAS!!

/Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *